Ga naar de inhoud
Nieuws

Overname Elski BV

24 januari 2024
Overname Elski BV

OVERNAME Elski BV en Gemack BV

 

Per 1 januari 2024 heeft Ralf Gepkens de aandelen overgenomen van Elski BV en Gemack BV en zal beide bedrijven met zijn energieke gedrevenheid voortzetten.

Theo en Jos Elshof doen een stapje terug, maar zullen Ralf de komende jaren nog blijven ondersteunen en waar nodig van advies dienen.

Elski BV zal zich blijven bezig houden met het uitvoeren van gevelwerk in lijm- en dunbedwerk en met name ook in circulaire gevelsteensystemen o.a. ClickBrick.

Gemack BV zal naast de ontwikkeling, productie en verkoop van speciaalgereedschap voor lijm- en dunbedmortels en stofvrij steenzaagsystemen verder ontwikkelen en het gereedschap programma geleidelijk uitbreiden. Ook de Gemack MLA (MetselLijmAnkers) blijven uit voorraad leverbaar.

Theo en Jos zijn trots dat de bedrijven, waar zij met hart en ziel aan hebben gewerkt, met Ralf van een goede voortzetting zijn verzekerd.

Ralf, schoonzoon van Theo, heeft al een aantal jaren in beide bedrijven meegewerkt en zal met zijn positief gedreven ondernemerschap zowel Elski BV als Gemack BV een goede toekomst bieden.

Als u vragen heeft of Ralf persoonlijk wilt ontmoeten, neem dan contact op.

Theo Elshof        Jos Elshof            Ralf Gepkens

Elski BV                Gemack BV

Houtmolenstraat 1, 7008 AP  Doetinchem NL

Tel.; 0031(0)314683467, mob. Ralf 0031(0)651391147

Mail; info@elski.nl           info@gemack.nl               r.gepkens@elski.nl          r.gepkens@gemack.nl

 

Doetinchem, 16 januari 2024