Ga naar de inhoud

Prefab Brick Products

De ontwikkeling van prefab producten in bak- en gevelstenen staat niet stil. De lijmtechniek schept nieuwe constructieve mogelijkheden, waardoor prefab steeds meer toegepast wordt.

Dat prefab de bouwtijd op de bouwplaats sterk reduceert spreekt voor zich. Dat je daarbij ook creatief kunt én moet zijn laat Elski in haar projecten zien. Wij geloven dat de mogelijkheden door de ontwikkelingen oneindig zijn.

Gevelelementen

Elski  is ervan overtuigd dat in de toekomst steeds meer prefab gevelelementen toegepast gaan worden.

Door toepassing van de lijmtechnieken is het ook mogelijk om steeds meer te variëren bij de prefabricage.

Elski laat u graag zien wat er door het bedrijf tot nu reeds is gerealiseerd.

De verkorte bouwtijd op de bouwplaats door snelle montage en het verwachte tekort aan vaklieden biedt steeds meer toekomst voor het toepassen van prefab elementen.

Rollagen & Lateien

Evenals bij de prefab gevelelementen is het ook bij gevelonderdelen steeds interessanter deze te prefabriceren. Ook hierin heeft Elski al de nodige ervaring opgedaan.

Elski maakt prefab volkeramische (gewapende) rollagen en lateien in lijmwerk, met een voegdikte van max. 8mm. Dit kan in uitvoeringen vol verlijmd, terug liggend verlijmd en terug liggend/uitgekrabd tot ca. 20mm voor afvoegen in het werk.

De verkorte bouwtijd op de bouwplaats door snelle montage en het verwachte tekort aan vaklieden biedt steeds meer toekomst voor het toepassen van prefab elementen.

Onze Prefab Brick Products projecten

Elski laat u graag een greep uit de door de jaren heen gerealiseerde projecten van Prefab Brick Products zien.

U ziet diverse werken van klein tot groot en met eventuele specifieke uitvoeringen, met de volgende toepassingen:

  • Gevelelementen
  • Rollagen
  • Lateien