Ga naar de inhoud

Projecten

Benieuwd naar alle producten en toepassingen? Bekijk dan onze projecten. Hierin laat Elski zien welke projecten de afgelopen jaren gedaan voorbij zijn gekomen. En laten we zien dat de mogelijkheden met gevellijmwerk, prefabelementen en clickbrick eindeloos zijn.

ClickbrickPure gevelwerk Trivium College te Amersfoort

Het ClickBrickPure gevelwerk van nieuwbouw Trivium College te Amersfoort in opdracht van BouwCombinatie Kreunen & Klomps te Lochem/Dinxperlo. Totaal ca. 500 m2 ClickBrick Pure CS HV Timm Antiek.

ClickbrickPure gevelwerk woning te Arnhem

Het ClickBrickPure gevelwerk van deze royale nieuwbouwwoning op plandeel Schuytse Bos (onderdeel van de Schuytgraaf) te Arnhem in opdracht van de fam. Karlas te Arnhem Totaal ca. 430 m2 ClickBrick Pure Marzialle.

ClickBrickPure gevelwerk 16 woningen te Silvolde

Het ClickBrickPure gevelwerk van 16 woningen aan de Heuvelstraat te Silvolde in opdracht van Klanderman Bouwbedrijf te Varsseveld. Totaal ca. 700 m2 ClickBrick Pure Blauwrood genuanceerd.

ClickbrickPure gevelwerk te Schoonhoven

Het ClickBrickPure gevelwerk van 2 kantoorgebouwen in opdracht van Verstoep Ontwikkeling BV te Schoonhoven is inmiddels gereed. Voor Elski een hernieuwde kennismaking met het ClickBrick droogstapelsysteem welke door Wienerberger is doorontwikkeld met als basis gekalibreerde handvorm gevelstenen.

Prefab afscheidingselementen in Rotterdam

In Rotterdam zijn onlangs de prefab afscheiding elementen geplaatst. Hierdoor kregen de bewoners van appartementen op de begane grond meer privacy en een duidelijke afscheiding met de openbare ruimte. Door gebruik te maken van prefab elementen kan een dusdanig project in beperkte tijd gerealiseerd worden.

Lijmwerk Holocaustmonument te Amsterdam

In 2020-2021 zijn in samenwerking met hoofdaannemer Koninklijke Woudenberg de muren met meer dan 102.000 namenstenen in tegelverband verlijmd in het Nationaal Holocaust Namen Monument aan de Weesperstraat te Amsterdam.

Gevellijmwerk woning te Sleeuwijk

In 2020 het gevellijmwerk uitgevoerd bij een nieuwbouwwoning te Sleeuwijk. Het gevellijmwerk in handvormstenen van Nelissen WF Roca N70 (muurdikte 70mm) zorgt voor een bijzonder fraaie uitstraling van deze ‘moderne’ woning.

Combinerend tegelverband te Amsterdam

Voor Hurks Bouw, vestiging Utrecht, het gevellijmwerk uitgevoerd van project appartementen, Blok B6 Buiksloterham te Amsterdam.
Door de architect is gekozen voor tegelverband van moduulstenen, M90 van Ploegstaart, in strekken kleur rood en koppen kleur grijs met de ‘achterzijde’ naar voren

Casco en gevellijmwerk woning te Doetinchem

Afgelopen jaar het gehele casco en gevellijmwerk uitgevoerd bij een nieuwbouwwoning te Doetinchem. Het funderingswerk in lijmwerk met BIA betonlijmblokken en het binnen-casco in Wienerberger Poriso handlijmblokken

Gevellijmwerk appartementen te Almere

Afgelopen jaar hebben we weer een mooi gevellijmwerk project afgeleverd. Het appartement gebouw Kijkduin te Almere is een parel in de wijk. De gevels zijn uitgevoerd in lijmwerk in gevelvlakken en balkons van Dueco Rock rode stenen en gedeelten gevelvlakken in df rode baksteen als klamp met de wokzijde in het zicht.

Braziliaans gevellijmwerk te Amsterdam

Voor aannemer Aan de Stegge uit Twello het Braziliaans gevellijmwerk uitgevoerd voor parkeergarage TopUp te Amsterdam. Door de open structuur wordt hierdoor de natuurlijke noodzakelijke ventilatie gerealiseerd.

Prefab plantenbakken met zitbanken te Doetinchem

Het grote buitenterras bij het clublokaal van voetbalvereniging DZC ’68 is verfraaid met CreaBri©k prefab keramische plantenbakken van Ebonywood bakstenen gecombineerd met zitbanken van vuren steigerdelen en aan 1 zijde met schutting afscheidingsdelen.

Gevellijmwerk kantoor steenfabriek te Kessel

Steenfabriek van Vandersanden te Kessel heeft een totaal nieuw kantoorgebouw. De gevels zijn uitgevoerd in door hun eigen gefabriceerde wf straatstenen, waarbij door Engelsman Architecten uit Roermond de gevels zijn opgedeeld in diverse vlakken met horizontaal en staand gevellijmwerk.

Speciale ‘look’ door bijzondere ornamenten

In opdracht van Klomps Bouwbedrijf uit Dinxperlo worden de gevels uitgevoerd in Daas dwf bakstenen in dunbed gevelwerk. Door de dunne voegen en de bijzondere wisselende ornamenten krijgen de gevels een speciale 'look' en uitstraling.

Prefab gevelelementen te Amsterdam

In het verleden jaar zijn er in september en oktober in Doetinchem geproduceerde prefab gevelelementen keurig gemonteerd ten behoeve van de school As-Siddieq in Amsterdam. De ca. 350 m2 met lijmmortel gelijmde elementen zijn samengesteld uit Daas Dueco Rock en Panel gevelstenen en maken samen een ‘lichte’ (100kg/m2) en dunne (70mm) buitengevel.

Prefab gevelelementen te Amersfoort

Afgelopen najaar heeft Elski volkeramische gewapende prefab gevelelementen geproduceerd voor de nieuwbouw van kantoor en opleidingscentrum van Railcenter te Amersfoort.

Prefab gewapende gevellateien te Geleen

De gevels van het datacenter van Ziggo RC te Geleen zijn uitgevoerd in Dueco Rock en Panel van Daas Baksteen. Elski PrefabBrickProducts verzorgde de prefab gewapende lateien voor boven de gevelopeningen, zodat het plaatsen van stalen L-lateien niet nodig was.

Prefab gevellijmsteenelementen te Kaatsheuvel

Mooie ontwikkelingen voor de buitengevel! Eind april heeft Elski prefab volkeramische (baksteen) gevellijmwerkelementen geplaatst in Kaatsheuvel.