Ga naar de inhoud

Over ons

Elski is een onderneming dat zich gespecialiseerd heeft in het verlijmen van gevelstenen, prefab elementen en het toepassen van ClickBrick.

Al sinds 1994 heeft Elski ervaring met het verlijmen van gevelstenen en het toepassen van prefab elementen. Deze toepassingen zien wij steeds vaker terugkomen tijdens uiteenlopende projecten. Steeds meer architecten en ontwerpers ervaren de esthetische en bouwkundige voordelen. Met recht, want het resultaat is strak, kleurintensief, sterk en zeer duurzaam.

Onze Clickbrick elementen kunnen circulair en duurzaam worden toegepast. Door bepaalde regelingen te treffen met diverse partijen waarborgen wij de circulariteit van de Clickbrick. Ook is dit element kleurintensief, sterk en de afwerking strak.

De gevels worden verlijmd met een lijmmortel, waarbij een terugliggende voeg wordt gerealiseerd en een voegdikte van ca. 3 – 7mm.

De door de jaren heen opgebouwde ervaring biedt u de mogelijkheid om ons in te schakelen in het voorbereidingstraject, waarbij wij u graag adviseren en begeleiden om uiteindelijk een resultaat neer te zetten wat gezien mag worden.

U kunt ons bij ons terecht voor:

  • Kennis over onze toepassingen en producten
  • Advies over onze toepassingen en producten
  • Projectbegeleiding
  • Projectbemiddeling

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten, toepassingen of producten? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan